Skip to content

Overdrachtboek

Vandaag bezocht ik de #Appelparade in Lisse. Ik was er privé maar raakte aan de praat met Lieke die iets bedacht heeft waar ik erg enthousiast over ben geworden. Wij van www.scheidenwat.nu helpen ouders om goed uit elkaar te gaan en goed verder te gaan. We zijn ook altijd op zoek naar andere vakmensen die zich inzetten om een scheiding en de tijd erna, vooral ook voor de kinderen, zo goed mogelijk te begeleiden.

Dan dus Lieke van #imywebshop. Zij ontwierp het #overdrachtboek. Wat een handig ding is dat. Het is erg handzaam voor ouders die niet meer bij elkaar zijn maar elkaar wel wekelijks op de hoogte willen brengen met een goede overdracht. Omdat alles wat er toe doet opgeschreven wordt en een heel jaar beslaat is het ook nog een leuk naslagwerk. De weekplanner heeft 6 thema’s en achterin zit een jaarplanner. Meer informatie vindt je op www.imywebshop.nl. Binnenkort zijn de boeken ook bij ons verkrijgbaar.

 

Back To Top