Skip to content

Hoe kunnen we helpen?

De afgelopen weken keek ik op Netflix naar de ziekenhuis serie New Amsterdam. Max Goodwin (mooie naam trouwens 🙂 ) is geneesheer directeur en heeft als motto ‘how can I help’. Hij gaat daarin ver voorbij zijn persoonlijke en professionele grenzen, maar het idee erachter is natuurlijk prachtig. Want hoe kunnen we helpen?

Ik schreef al meer over deze b(iz)arre tijd en hoe belangrijk het is om naast fysiek ook mentaal gezond te blijven. De praktijk wordt almaar drukker en daarom is het tijd voor versterking. Die heb ik gevonden. Met twee geweldige collega’s werk ik nu samen in de praktijk waardoor ik mijn wachtlijst grotendeels weg heb kunnen werken. Ik stel ze graag aan je voor: Kerstin en Klarinda. Klik hier om meer over hen te weten te komen.

Beiden hebben een schat aan ervaring en ook een eigen praktijk in Den Haag, je kunt dus kiezen waar je naartoe wilt, Leidschendam of Den Haag.

We bieden coaching, counseling en therapie:

  • op locatie in Leidschendam en Den Haag
  • in de buitenlucht (de zg. ‘wandel-coaching’)
  • via een beveiligde Zoom omgeving

Neem contact op via de mail en we kijken wie het beste bij je past en je het snelste in kan plannen. Geef daarbij ook aan welke vorm je het meeste aanspreekt. Naast persoonlijke trajecten bieden we ook beroepsoriëntatie-, executive- en team-coaching. Dit kan door een van ons of in combinatie.

Sinds eind vorig jaar ben ik aangesloten bij de Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching (LVSC). Door mijn werk als opleidingssupervisor aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie ben ik me naast mijn (relatie-) therapie praktijk ook meer gaan toeleggen op supervisie en intervisiebegeleiding.

En dan nog dit: de studenten van de academie moeten veel uren maken om alles wat ze leren ook echt toe te passen. Loop je ergens tegen aan, maar voelt de stap nog wat groot om ‘echte professionele’ coaching of counseling te zoeken? Of laat je budget dat niet toe? Deze studenten werken onder supervisie van de academie en bieden tegen een zeer vriendelijk tarief kwaliteit; ze zijn op de hoogte van de laatst nieuwe ontwikkelingen in coach- en counsel- land. Ben of ken je iemand die hier wel iets aan kan hebben? Neem dan ook zeker contact op en ik verbind je aan iemand die goed bij jou en je vraagstuk past.

Zo kunnen we helpen binnen ons vakgebied.

www.jolandavanveen.nl
Back To Top