Supervisie en opleidingssupervisie

Inmiddels ben ik al een aantal jaar verbonden aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie als opleidingssupervisor. Daarnaast geef ik individuele en groepssupervisie in de praktijk.
Supervisie is een individueel leerproces, waarbij wordt ingegaan op de persoonlijke leervragen die iemand heeft ten aanzien van zijn of haar werk of opleiding. De bedoeling is om te leren onder begeleiding te reflecteren op eigen werkervaringen.

Coaching

Vanuit de praktijk geef ik (samen met mijn team van gediplomeerde coaches) individuele en groeps- of organisatie-coaching. In een op maat gemaakt pakket is van alles mogelijk.
Coaching is de vorm van begeleiding die er gericht is mensen en/of organisaties/groepen in positieve zin te veranderen.

Meet the team

Mijn team bestaat uit gediplomeerd coaches die opgeleid zijn aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. Zij specialiseren zich op dit moment tot Integratief Counselor. Het grote voordeel hiervan is dat ook zij op de hoogte zijn van de laatst nieuwe inzichten en interventies binnen het werkveld. Daarnaast hebben we continue contact en kunnen we op ieder moment schakelen als dat nodig mocht zijn. We vullen elkaar aan op expertise en ervaring.

Kerstin

Ik ben Kerstin, opgegroeid in Limburg en nu woonachtig in Den Haag. Naast ochtendmens en hardloop fan, geniet ik van de zee, ben ik geen ster in de keuken en ben ik Kerstaholic (ja, ik luister in oktober al kerstliedjes. Guilty.)

Ik heb jarenlang als hulpverlener gewerkt met met jongeren & gezinnen, slachtoffers van huiselijk geweld en tienermoeders. In de hulpverlening heb ik veel kansen gekregen om mezelf te ontwikkelen, zo heb ik mezelf gespecialiseerd in faalangst, weerbaarheid en perfectionisme en ben ik gecertificeerd Coach Practitioner.
Omdat ik mijn professie wil verdiepen, volg ik momenteel de opleiding Integratieve Psychotherapie aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Kijk gerust op mijn LinkedIn pagina voor mijn professionele achtergrond.

Ik help mensen die vastlopen omdat ze een beperkt of verkeerd beeld van zichzelf hebben, waardoor ze eigenlijk niet het leven leven waar ze nu echt gelukkig van wordenDit kan zich op verschillende manieren uiten. In gevoelens van onzekerheid, faalangst of minderwaardigheid, kritische & negatieve gedachten over jezelf en het leven, wat weer gevolgen heeft voor je werk/studie, relaties met anderen of je welzijn. Daardoor ontstaat vaak de welbekende, negatieve, ‘zie je nu wel’ spiraal; doordat je je aandacht richt op datgene wat niet goed gaat, bevestig je jezelf negatief en kom je terecht in een hardnekkig patroon.

Ik help je om dit patroon te doorbreken, waardoor jij weer plezier en geluk ervaart in jou leven! Vanuit vrijheid, zelfacceptatie en zelfvertrouwen. Je ontdekt waar jouw kracht zit, wat voor jou belangrijk is en hoe je hier invulling in kunt geven. Zodat jij het leven leidt wat jij wilt, wat goed is voor jou en waar jij je goed bij voelt.

Klarinda

Ik ben Klarinda, ik begeleid cliënten particulier en via organisaties. Kijk gerust op mijn LinkedIn pagina voor mijn professionele achtergrond.

Ik heb meer dan 15 jaar gewerkt bij verschillende bedrijven vooral in het HR werkveld waarbij de mens centraal stond. Zowel in Nederland als in Australië waar mijn man en ik met onze kinderen 8 jaar hebben gewoond. Daarna volgde een periode in Engeland waar ik heb gewerkt bij een hospice als Rouw Counselor. De rode draad in mijn loopbaan bleek het begeleiden en ondersteunen van mensen in werk en privé situatie, bij ontwikkel vraagstukken maar ook in verdrietige tijden. Inmiddels heb ik de opleiding Coach Counselor succesvol afgerond aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie en werk ik naast het houden van mijn praktijk als  in-house coach bij het landelijk bureau van een publieke organisatie.

Ik haal veel voldoening uit mijn vak als Coach Counselor, daarnaast geniet ik van het gezinsleven met mijn man en onze 3 kinderen, lange strandwandelingen en ben ik gepassioneerd keramiste.

Van kind af aan ben ik altijd de persoon geweest waar je je hart kon luchten of je verhaal kwijt kon. Iedereen loopt zijn of haar eigen levenspad en maakt dingen mee, fijne en minder gewenste momenten. Hier leer je van en kom je dichter tot jezelf. Ook op mijn pad heb ik de nodige hobbels, soms bergen, beklommen en niet altijd even gemakkelijk overwonnen. Tijdens ons verblijf in Engeland kwam ik in contact met een hospice, waar ik opgeleid ben als Rouw Counselor.

Tijdens het opleidingstraject viel alles op zijn plek. Mijn passie om mensen te helpen op momenten die er toe doen. Met de afgeronde opleiding tot Rouw Counselor en de vervolgstudie tot Coach Counselor heb ik een professionele basis. Ik kan je begeleiden bij jouw persoonlijke vraagstuk. Door je te helpen met inzicht en structuur.  Je te helpen om je zelfvertrouwen te vergroten, je te laten zien wat je in huis hebt om je doel te bereiken. Ik gun jou om je kracht te vinden, vol vertrouwen en goede moed de wereld door te stappen.