Ga naar hoofdinhoud

Over de praktijk

Ik ben Jolanda van Veen (1973). Na mijn opleiding tot maatschappelijk werker heb ik gewerkt in de dienstverlening, zowel uitvoerend als leidinggevend en in het personeelsmanagement. Ik heb verschillende opleidingen gevolgd, van management tot communicatie. Kijk voor mijn volledig cv op mijn LinkedIn profiel.

In 2010 ben ik begonnen met de opleiding voor integratieve psychotherapie aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. Naast deze intensieve 4-jarige opleiding heb ik mij gespecialiseerd als relatietherapeut, ben ik gecertificeerd hypnotherapeut, integratief EMDR-therapeut (Eye Movement Desensitization and Reprocessing), mindfulnesstrainer, ademcoach, systeemtherapeut en (opleidings-)supervisor.

Door het grote succes van de praktijk en het toenemend aantal cliënten werd het voor mij alleen teveel en kon ik niet meer alle aanmeldingen plaatsen

Daarom werk ik sinds 2020 samen met gediplomeerde (ECP) therapeuten, counselors en coaches met ieder eigen specialisme(n). Het grote voordeel van werken in een groepspraktijk is dat we snel kunnen schakelen (ECP) therapeuten er hulp nodig is. Afwezigheid kan worden vervangen en er is continuïteit. We werken momenteel niet met wachtlijsten.

Intervisie, supervisie en opleiding

Intercollegiaal overleg vinden we belangrijk. Daarom nemen we allemaal deel aan intervisie- en supervisie- groepen.
Vanaf oktober 2018 ben ik verbonden als (opleidings-)supervisor aan de Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. Jolanda C en Klarinda zijn ook gediplomeerd (opleidings-)supervisor. Rosan is leertherapeut en examinator, Margriet intaker.

Op aanvraag geven we ook buiten de academie supervisie aan groepen en individuen. Dit alles binnen het ‘een leven lang leren’ concept’.

Back To Top