Over mij

Ik ben Jolanda van Veen (1973). Na mijn opleiding tot maatschappelijk werker heb ik gewerkt in de dienstverlening, zowel uitvoerend als leidinggevend en in het personeelsmanagement. Afgelopen jaren heb ik verschillende opleidingen gevolgd, van management tot communicatie. Kijk voor mijn volledig cv op mijn LinkedIn profiel.

Opgeleid aan de Academie voor Psychotherapie

In 2010 ben ik begonnen met de opleiding voor integratieve psychotherapie aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. Naast deze intensieve 4-jarige opleiding heb ik mij gespecialiseerd als relatietherapeut. Tevens ben ik gecertificeerd hypnotherapeut, integratief EMDR-therapeut (Eye Movement Desensitization and Reprocessing), mindfulnesstrainer en ademcoach.

Begeleiding bij verandering

Ik geloof in tweede kansen, dat je altijd verder kunt én in het vermogen van mensen om hun eigen moeilijkheden te overwinnen. Zelf heb ik ervaren en dagelijks maak ik mee met mijn cliënten hoe groot de menselijke veerkracht is, maar ook hoe helpend het is om begeleiding te  krijgen bij datgene waar je op dit moment zo last van kan hebben.

Psychotherapie, relatietherapie en coaching

Naast individuele begeleiding werk ik veel met stellen in een relatie, bij het beëindigen van een relatie en bij het opnieuw vormgeven van de relatie na (echt)scheiding. Ook werk ik met mensen en teams in werksituaties, om te komen tot optimale samenwerking. Daarnaast begeleid ik bij burn-out, stress, werkdruk, angst, verlies, rouw.

Intervisie en supervisie

Intercollegiaal overleg vind ik belangrijk. Daarom neem ik voor individuele therapie deel aan twee intervisiegroepen. Voor mijn relatietherapiepraktijk neem ik deel aan een intervisie groep met een gecertificeerd supervisor en opleider.
Vanaf oktober 2018 ben ik verbonden als opleidingssupervisor i.o. aan de Academie voor Psychotherapie in Amsterdam.